Βόμβες Καγιούλη: «Θα πάρω δανεικούς απ’ όπου μπορώ!»

186

O επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Ηρακλή Νίκος Καγιούλης ρωτήθηκε για μία ακόμη φορά αν θα παραχωρηθούν παίκτες τον Ιανουάριο και πως θα ενισχυθεί ο Ηρακλής.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ μας, αυτή είναι η πρόθεσή μας», είπε σε σχετική ερώτηση στον Arena Fm, αλλά τα όσα είπε για τους δανεικούς σίγουρα δεν θα αρέσουν στους οπαδούς του Ηρακλή.

«Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε όπου μας υποδείξει ο προπονητής. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω δανεικούς από καμία ομάδα. Και από τον ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό και από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αρκεί να μπορούμε και να τους θέλει ο προπονητής», είπε ο Καγιούλης. 

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο περί δανεισμού Κάτσε στον Ηρακλή, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να συμβεί λόγω περιορισμών. Τώρα πως θα πάρει ο Ηρακλής δανεικούς από ομάδες που ούτε θέλουν να ακούν οι οπαδοί του, αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα, καθώς ήδη υπάρχει ανοιχτή (και μάλιστα χοντρή) κόντρα οπαδών – διοίκησης.

Βέβαια ο Καγιούλης έχει περιορισμένες επιλογές, καθώς εξαιτίας των απαγορεύσεων του Ηρακλή, που δεν αδειοδοτήθηκε, μπορεί να πάρει μόλις έναν Έλληνα άνω των 23 ετών και όσους Έλληνες θέλει κάτω των 23 ετών. Μόνο που ελάχιστοι ποιοτικοί παίκτες υπάρχουν στην αγορά και ακόμη πιο λίγοι με συμμετοχές και εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα. Οι δανεικοί είναι μια λύση, αλλά οι οπαδοί ούτε θέλουν να ακούν…