Για αυτό κατεβαίνει «Καραϊσκάκης»!

1271

Το μεγάλο ερώτημα που προέκυψε μετά την επανέναρξη του κυπέλλου ήταν το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με βάση τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. 

Τελικά ο «δικέφαλος» θα κατέβει στον Πειραιά και ο λόγος δεν είναι μόνο το -3 από το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει και θα αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου αφού εξετάστηκαν όλοι οι παράμετροι πριν παρθεί η απόφαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOKVoice κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως το -3 από το επόμενο πρωτάθλημα δεν είναι η μοναδική ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί στον «δικέφαλο» εφόσον δεν κατέβαινε στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα άρθρο που προβλέπει ακόμα και ποινή εως και… -12 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, και έτσι θα μιλούσαμε για εξόντωση του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό είναι που ανακάλυψαν οι νομικοί των «ασπρόμαυρων» και άλλαξε

Βέβαια αυτό είναι απλά ένα σενάριο, αφού πλέον τακτικοί δικαστές είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις που πηγαίνουν κατά γράμμα βάσει κανονισμών οπότε θα ήταν πολύ πιθανό να του οριστεί η μέγιστη ποινή.

Έτσι γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί προτιμήθηκε το να παίξει τελικά κανονικά την Μεγάλη Τετάρτη στον ημιτελικό…

 • Lykos Stav

  Παρά το ότι πιστεύω ότι είναι καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στον επαναληπτικό….. Δε ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες ανακρίβειες;

 • Διαβάστε το καταστατικό της Ε.Π.Ο και μην γράφετε ότι να ναι.κολοτουμπα έκανε ο πρόεδρος φίλε μου.
  Δεν κατεβαίνει η ομάδα οποίες και αν ειναι οι κυρώσεις είπε ον κάμερα.
  Κολοτουμπα.
  Θα θα θα τους κυνηγησω αν δεν αλλάξει η Ε.Π.Ο
  είπε….
  Δες ακόμα γελανε μαζί μας κάτω στην αθηνα…
  Λίγο ντροπή ρε γεμισαμε φλωρους