«Για το αποτέλεσμα στην Τούμπα»

60

Για την ήττα από τον Πανιώνιο στο Καυτατζόγλειο αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που έρχεται μετά την διακοπή των Εθνικών, μίλησε ο Παύλος Κυριακίδης του Ηρακλή. 

Ο άσσος των «Κυανόλευκων» σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο Ηρακλής θέλει να δείξει καλό πρόσωπο σε ακόμα ένα ντέρμπι και να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι με τους «κυανέρυρθους» σχολίασε: «Εμείς στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη, νομίζω ούτε η ισοπαλία θα ήταν θετικό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή αφού έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το κακό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τις κύριες αιτίες για την ήττα μας. Αργήσαμε να μπούμε στην φιλοσοφία του παιχνιδιού και με ομάδες όπως ο Πανιώνιος που στην ουσία κοιτάνε να κλέβουν τα παιχνίδια του αντιπάλου το πληρώνεις. Αργήσαμε πάρα πολύ να ξυπνήσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (16/10, 20:30): «Τώρα μεσολαβεί η διακοπή, έχουμε δύο εβδομάδες να ξεκουραστούμε, να επανέλθουν και οι τραυματίες. Χάσαμε τον Περόνε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες διότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και όταν έρθει η ώρα του ντέρμπι θα αφοσιωθούμε σε αυτό. Έχουμε δείξει καλά πράγματα κόντρα στα μέχρι τώρα ντέρμπι που αγωνιστήκαμε. Εννοείται ότι θα πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».