Γι’ αυτό «τελείωσε» τον Τζαβέλλα ο Ιβιτς

860

Με εισήγηση του Βλάνταν Ιβιτς και του Λούμπος Μίχελ ο Γιώργος Τζαβέλλας απομακρύνεται από την πρώτη ομάδα και θα αρχίσει προπονήσεις με την Κ20.

“Τα σύννεφα στις σχέσεις των δυο ανδρών άρχισαν με το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο πριν από είκοσι μέρες περίπου”, όπως υποστηρίζει η metrosport.

Aναλυτικά: “Είναι το ματς άλλωστε που φωτογράφισε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Ιβιτς στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου χρεώνοντας τον ποδοσφαιριστή για περίεργη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως και στο προχθεσινό με τον Ατρόμητο. Ενδιάμεσα των δυο αγώνων έγιναν διάφορα περιστατικά που αφορούσαν την καθημερινότητα της ομάδας.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «metrosport» κάποια από αυτά ο Ιβιτς τα πληροφορήθηκε με το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για αυτό και ξέσπασε δημόσια και προκάλεσε την οριστική ρήξη.

Αυτούς τους λόγους ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές χθες στην προπόνηση αλλά μέχρι ο Τζαβέλλας να ενημερωθεί εγγράφως από την ΠΑΕ, κανείς δε θέλει να τις δημοσιοποιήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Τζαβέλλας χρεώνεται με απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά προς συμπαίκτες του με συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και για το ότι ασκεί κακή επιρροή στους νεαρούς παίκτες.

Και όλα αυτά ενώ πριν από μερικές μέρες όλα φάνταζαν διαφορετικά. Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτέμβρη είχε ανανεώσει μέχρι το 2020 το συμβόλαιο του ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον Ιβιτς ενώ είχε βρεθεί στην Αθήνα παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό (η αποστολή είχε ταξιδέψει απευθείας από το Μπακού) για να ενισχύσει ψυχολογικά την ομάδα!