«Δεν έχουμε ξαναδεί στη Ρουμανία αυτά που γίνονται με τον Βασάρα»

149

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ιονέλ Νταντσιουλέσκου, μιλά στο SDNA και χαρακτηρίζει πρωτοφανή όσα συμβαίνουν στη Ρουμανία με τον Βασάρα υπεύθυνο για τους ορισμούς των διαιτητών.

Στο ρουμανικό σύλλογο «βράζουν» με τον Βασάρα χωρίς υπερβολή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μποτοσάνι. Η Ντιναμό έμεινε με δέκα παίκτες και ο άρχοντας της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι στο 71ο λεπτό. Τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1.

Τα παράπονα για τον Βασσάρα και τον Ρουμάνο συνεργάτη του, τον Αλεξάντρου Ντεακόνου, που αποφασίζουν για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος δεν είναι καινούργια από τους ανθρώπους της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Για την ακρίβεια είναι παράπονα δύο ετών. Για την ιστορία, ο Κύρος Βασάρας ανέλαβε επικεφαλής της επιτροπής ορισμού των διαιτητών το καλοκαίρι του 2014…

«Είναι κάτι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημά μας. Τα λάθη είναι πολλά. Συστηματικά. Χάνουμε βαθμούς, χάνουμε χρήματα εξαιτίας των λανθασμένων αποφάσεων των διαιτητών και ουδείς ενδιαφέρεται» είπε στο SDNA ο Νταντσιουλέσκου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και σημερινός αθλητικός διευθυντής της.