Δεν αποκλείω τίποτα αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον

26

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ηρακλή αλλά και για πολλά άλλα μίλησε στο Metropolis 95.5, ο Φάνης Γκέκας

Αναλυτικά είπε:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ηρακλή και αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Ηρακλή: «Δεν έχει γίνει κρούση από τον Ηρακλή και δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν αποκλείω τίποτα, αν υπάρχει κάτι σοβαρό που να μην με προσβάλλει και να μην με κοροϊδεύει. Γενικά μιλάω δεν εννοώ μόνο το οικονομικό. Να είναι γενικά μια σοβαρή πρόταση».

Για τις εντυπώσεις του από τον φετινό Ηρακλή: «Από ότι είδα φέτος παρακολουθώντας το πρωτάθλημα, έχει μια πολύ σοβαρή ομάδα. Βέβαια η Α’ Εθνική είναι μια πολύ διαφορετική κατηγορία από την Β’, όμως, ο Ηρακλής έχει τον κόσμο, έναν καινούργιο πρόεδρο, τον οποίον αν αφήσουν να ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να μην υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του που του δημιουργήσουν κακό και τον στείλουν εκεί που ήταν. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Ειδικά φέτος θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά.  Αν αντέξει οικονομικά και είναι μια υγιής ομάδα θα αντέξει».

Για το αν του λείπει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Όχι, για ποιο λόγο να μου λείψει; Και αυτοί που παίζουν στην Ελλάδα νομίζω ότι θέλουν να φύγουν. Σημαντικότερη αιτία γι’ αυτό δεν είναι τόσο το οικονομικά, όσο αυτά που συμβαίνουν και το διαλύουν».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ με απογοήτευσε φέτος, ειδικά στον β’ γύρο. Ήταν λογικό από την στιγμή που δεν υπήρχε βάθος στον πάγκο, ώστε να βοηθήσει αυτούς που έπαιζαν».

Για την επιστροφή της ΑΕΚ: «Αλλάζει όλα τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο η άνοδος της ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα πρωταγωνιστήσει με το καλημέρα, ο Μελισσανίδης, πάντως, είναι ένας τύπος που δεν θέλει να είναι δεύτερος».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην Εθνική: «Δεν είπα ποτέ αντίο στην Εθνική. Την τελευταία φορά ήταν λογικό που δεν κλήθηκα γιατί δεν αγωνιζόμουν. Τις προηγούμενες φορές όμως το τι έγινε το γνωρίζουν οι ειδικοί του ποδοσφαίρου. Η Εθνική πρέπει να γίνει και πάλι μια οικογένεια, όπως ήταν μέχρι το Μουντιάλ. Μόνο έτσι θα επιστρέψει».

Για τους Ρανιέρι και Μαρκαριάν: «Ο Ρανιέρι έχει την μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αυτός έκανε τις επιλογές των παικτών. Ο Μαρκαριάν βρίσκεται πολύ λίγο στην ομάδα και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, το κακό, όμως, έχει γίνει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η νέα χρονιά πιθανότατα θα είναι η τελευταία για εμένα στο ποδόσφαιρο. Μου λείπει η οικογένειά μου, είναι σημαντική για εμένα και θέλω να είμαι μαζί της. Να ξεκουραστώ λίγο από το ποδόσφαιρο και μετά να δούμε. Με έχει προβληματίσει λίγο αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τι θα κάνω».