Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα!

156

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φέρεται να έχει συγκροτήσει τη νέα ΚΕΔ, ωστόσο πρωτάθλημα δύσκολα θα έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, την Πέμπτη θ’ ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ στο ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς φαίνεται πως οριστικά επήλθε η συμφωνία όσο αφορά τα πρόσωπα. Όλα πλέον είναι έτοιμα για restart του… πολύπαθου πρωταθλήματος αλλά όχι για το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και τελικά η απόφαση για αναβολή της συγκεκριμένης αγωνιστικής που είχε ληφθεί από την περασμένη εβδομάδα θα υπερισχύσει.

Η ίδια πληροφορία -ότι δηλαδή δεν θα προλάβουν για να γίνει η αγωνιστική μέσα στο ΣΚ- φαίνεται πως προκύπτει και από την πλευρά της ΕΠΟ. Όπως κι αν έχει, ένα ακόμη βήμα για να αρχίσει επιτέλους ξανά η δράση έχει γίνει ή για την ακρίβεια με επίσημο τρόπο θα γίνει το πρωί της Πέμπτης με συγκεκριμένες ανακοινώσεις προσώπων. Παρά τις διάφορες φήμες και διαρροές, τόσο ο Κουτσοκούμνης όσο και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να τοποθετηθούν για κάτι περισσότερο και παραπέμπουν στην επίσημη ενημέρωση!