«Δεν είμαστε φαβορί, αλλά…»

71

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο ΠΑΟΚ πήρε πράγματα από το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πάει στην Φιορεντίνα, όχι ως φαβορί, αλλά για το καλύτερο που μπορεί.

Αρχικά ανέφερε: «Από τη στιγμή που δεν είχαμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα, δώσαμε ένα δυνατό φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Ηρθαμε για να αποκτήσουμε ρυθμό γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Φιορεντίνα».

Για το παιχνίδι: «Είχαμε αντίπαλο μια καλή ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να ήμαστε έτοιμοι την Πεμπτη. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι. Είναι ωραίο ότι ήρθαμε και παίξαμε με μια ομαδα που αξίζει να παίζει στην πρώτη εθνική. Ωραίο γήποεδο, κόσμο κι εύχομαι να ανέβει. Θα προτιμούσα να έχουμε αγωνιστική για να πάρουμε μια νίκη και να αλλάξει και η ψυχολογία η δική μας, αλλά αυτή είναι η διαδικασία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για την Εθνική και το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα όλοι είναι χαρούμενοι στην ομαδα, όταν σκοράρεις ένα τέτοιο γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως αλλάζει γρήγορα, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Αυτό το γκολ θα με ακολουθεί σε περίπτωση που περάσουμε για τη Ρωσία».

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό: «Σήμερα παίξαμε και με κάποια παιδιά που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, τα πήγαν πολύ καλά. Χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτών των παιδιών και τους εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ».

Για τον αγώνα με την Φιορεντίνα: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».