Δεν ξεκινάει η Football League!

41

Την παράταση της αναστολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός μετά από σχετική απόφαση που πάρθηκε στο σημερινό Δ.Σ. του. 

Μάλιστα μεταξύ άλλων η Football League τα βάζει και με την Superleague, αφού με ομόφωνη απόφαση αναμένεται να της στείλει εξώδικο για «την διασφάλιση των δικαιωμάτων της».

Παράλληλα έγινε γνωστό πως την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η  επιθυμία των ομάδων για συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Aναλυτικά:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League
2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.
4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.
5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα.»