Δικαίωση και από την Πειθαρχική Επιτροπή για την ΕΠΣ Δράμας

43

Μετά το Διαιτητικό Δικαστήριο και η Πειθαρχικη Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε την ΕΠΣ Δράμας, για την αρχική απόφαση της ομοσπονδίας να τη διαγράψει από τα μητρώα της.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης: 215/2016

ΥΠΟΘΕΣΗ: Απολογία του σωματείου «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 3 Β περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα, τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες των σωματείων «Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας Α.Ο.» και «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» την 18-9-2016 στο δημοτικό στάδιο Ιστιαίας.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πράξη. Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.
Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας δώδεκα (12) ημερών για την Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτόν.

Αριθμός απόφασης: 216/2016

ΥΠΟΘΕΣΗ: Απολογία του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας» για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 §§ 1, 3 εδ. γ΄ και 65 του Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Δικάζει απόντος του εγκαλούμενου σωματείου. Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο της αποδιδόμενης σε αυτό κατηγορίας. Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτόν