«Εγώ παραιτούμαι…»

128

O Χρήστος Αντωνέλλης μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τονίζοντας πως αποσύρει την πρότασή του, καθώς δεν του δόθηκε καμία απάντηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Libero FM:

Για την ομιλία του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και την συνάντηση τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δήλωσε: «Οταν έφυγε η ομάδα του Ηρακλή για προετοιμασία στην Ολλανδία, δυστυχώς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Προσπαθήσαμε να βοηθησουμε τον Ηρακλή και το τονίζω αυτό αφιλοκερδώς. Ο κ. Καγιούλης μας είχε πεί πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, έχοντας υπογράψει τα χαρτιά και πως αναλαμβάνει την διαχείρηση. Του είπαμε πολύ καλά, προχωρήστε και αν και εφόσον θέλετε είμαστε εδω για να σας βοηθήσουμε.

Οπως καταλαβαίνετε, και λέγοντας ο κ.Καγιουλης εγω αναλαμβάνω, σταματήσαμε οποιαδήποτε συνομιλία. Δυστυχώς όπως γνωρίζουν όλοι φίλαθλοι, δεν έγινε απολύτως τίποτα και αντί να πάμε μπροστά, πηγαίναμε πίσω. Ξαναπροσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία ξανά με τον κ.Παπαθανασάκη, μόλις επικοινωνούσαμε, έπαιρνε την επόμενη μέρα ο Κ.Καγιούλης και έλεγε εγω τα αναλαμβάνω όλα. Το τελευταίο ραντεβού έγινε την ημέρα που επέστρεφα στο Ντουμπάι. Τον λέω 12 η ώρα φτάνω Αθήνα, αν θέλεις εχω μιάμιση ωρα κενό έλα να μιλήσουμε. Δεν θέλαμε να διαρρεύσει κάτι, γιατί δεν θέλαμε να ξεσηκωσουμε τον κόσμο. Ούτε πρόθεση, ούτε διάθεση έχω εγώ, να βρίσκομαι πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες. Μου είπε θα μιλήσω με τον κ.Καγιούλη για να το τελειώσουμε. Απο εκεί και πέρα πάλι δεν έγινε τίποτα.

Τώρα είχαμε και σήμερα μια επικοινωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τηλεφωνική πάντα, και του είπα εγω παραιτούμαι απο την προσπάθεια που εχει γίνει. Γιατι δεν υπάρχουν περιθώρια, το σκέφτηκα, δεν γίνεται άλλο».

Για τα σκέλη που υπήρχαν στη συνάντηση τόνισε: «Ηρακλής, στην αρχή χωρίς Καγιούλη, μετά οταν ο κ.Καγιούλης βγήκε και είπε από που θα πάρω τα χρήματα μου, βγήκε και ο κ.Δρακόπουλος και είπε κ.Καγιούλη φέρτε της αποδείξεις να τις ξοφλήσουμε αλλά βοηθήστε την ομάδα. Δεν υπήρχε κάποια αντίδραση. Μετά είπε εγώ θα κάνω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2 εκατομμύρια, θα την κανει η εταιρία μου».

Τέλος είπε: «Κάποιοι τον έχουνε εγκλωβισμένο τον Παπαθανασάκη, με μένα λέει ειναι θετικός αλλά οταν κλείνει το τηλέφωνο κάποιοι τον πιέζουν. Αυτο πιστεύω εγώ, είναι υποκειμενικό. Θέλω να ζητησω συγνώμη στον κόσμο που δεν φτάσαμε σε ένα αίσιο τέλος και να τους διαβεβαιώσω πως ουδέποτε ήθελα να γίνω προτοσελιδο, ουτε να τους κοροϊδεψω».