«Εγώ φταίω που έχω… ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά»

54

Ρεσιτάλ… αλαζονείας για ακόμα μία φορά από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θεωρεί ότι η κριτική που δέχεται για το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να κάνει με την επιτυχία που έχει ως προπονητής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ με την κριτική στο πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή να έρχεται αναπόφευκτα.

Ο ίδιος ωστόσο φρόντισε να απαντήσει με αλαζονεία για ακόμα μία φορά στην αμφισβήτηση που δέχεται με τον Special One να τονίζει πως τα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν με το επιτυχημένο προφίλ που είχε στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε.

«Ίσως είναι δικό μου λάθος. Ίσως έχω ανεβάζει τον πήχη αρκετά ψηλά με συνέπεια ο κόσμος να μην περιμένει κάτι διαφορετικό από αυτό. Έχω νίκες και πρωταθλήματα σε κάθε σύλλογο, έχω κατακτήσει τρόπαια με κάθε σύλλογο. Κέρδισα σε κάθε χώρα, σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Πάντα κατακτούσα τον τίτλο την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά, συνεπώς κανείς δεν λέει “εντάξει ας δούμε τι θα κάνει στην τρίτη χρονιά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”», σχολίασε με νόημα ο Μουρίνιο.