«Εκεί θα χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ»

132

Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει «αδύναμα» σημεία τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής, τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζουν την πόλη. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Μεγάλο ρόλο θα παίξει το πως θα αντιμετωπίσουμε τα ατού του αντιπάλου. Νομίζω ότι και εμείς και ο ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάτι κρυφό. Δουλεύουμε πάνω στο πως παίζει ο ΠΑΟΚ και προσπαθούμε να χτυπήσουμε στα αδύναμα του σημεία. Και σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτό, αν δεν έχουμε πάθος και ένταση στο παιχνίδι μας, δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Νομίζω ότι ο κάθε παίκτης, προετοιμάζεται και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει».

Για τον Λεοζίνιο: «Είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα δούμε πως θα είναι. Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε και χωρίς αυτόν και αν τον έχουμε στη διάθεση μας ακόμη καλύτερα».