Εκκένωση κερκίδων προτείνει η Λίγκα

121

Την πρότασή της στην ΕΠΟ έκανε η Super League προκειμένου να τροποποιηθεί ο πειθαρχικός κώδικας για τα επεισόδια, με στόχο να μην διακόπτονται οριστικά οι αγώνες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» η Λίγκα προτείνει την εκκένωση κερκίδων, όπως συμβαίνει και σε άλλα αθλήματα, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, σε περίπτωση που οι συνθήκες στις εξέδρες, στον αγωνιστικό χώρο ή περιμετρικά αυτού δεν επιτρέπουν την ασφαλή έναρξη ή συνέχιση ενός αγώνα. Σε περίπτωση όμως που η εκκένωση δεν επιτευχθεί τότε ο διαιτητής θα διατάσσει την οριστική διακοπή και πέρα από τις ποινές που προβλέπονται, θα υπάρχει χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Για την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο μία ώρα πριν και μέχρι την έναρξη του αγώνα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζητάει εκκένωση των κερκίδων και αν αυτό δεν συμβεί τότε οριστική διακοπή.

 • em-em

  Και με την εξαίρεση βέβαια ότι αυτά δεν ισχύουν για το ” Σκατόθρυλο”!
  Μάλιστα μπορεί να βάλει αν θέλει και το ΝΟΟΡ 1 μπροστά απ΄την εστία του!
  Φυσικά να το μετακινήσει στην άλλη εστία στο δεύτερο ημίχρονο!
  Ελπίζω ο Κουβεντίδης που μου είχε δώσει την εντύπωση του σωστού ,σε πολλά, δημοσιογράφου να μη μου κόβει τις πλακίτσες, όπως οι αχιούμοροι του ” SDNA”.
  Ακόμα και το: “Σκατόθρυλος” δεν είναι βρισιά διότι δημοτική έχουμε. Στην καθαρεύουσα θα ήταν “Εσχατόθρυλος”, διότι ο πρωτελευταίος θρύλος ήταν το ¨Παόκι” ο Κων/νος Παλαιολόγος! Τελευταίος δε είναι ο “Σκατόθρυλος”. Η Ομαδάρα εκείνη που δεν έχει πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα με κόντρα διαιτησία όπως τα 2 του ΠΑΟΚ και το1 της Λάρισσας!