Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΠΑΕ Ηρακλής

67

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, απέστειλε σήμερα στην ΠΑΕ Ηρακλής με κοινοποίηση στη Super League επιστολή, σχετικά με το συμβάν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καυτανζόγλειου, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στον αγώνα Ηρακλής – Πανιώνιος.

Το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη για λογαριασμό του Sport FM.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με αφορμή το σοβαρό περιστατικό, που συνέβη στον αγώνα Ηρακλής – Πανιώνιος για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016, με την εισβολή ατόμου στα δημοσιογραφικά θεωρεία, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα από τον συνάδελφο Γιώργο Ζαχαριάδη για λογαριασμό του Sport FM, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και ανησυχία μας.

Ως η ΠΑΕ που χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σας, σας ζητούμε να λάβετε άμεσα όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα, που απαιτούνται, ώστε ανάλογα ή άλλα φαινόμενα που εμποδίζουν την απρόσκοπτη εργασία των συναδέλφων μας, οι οποίοι εκτός των άλλων εκτίθενται και σε κίνδυνο, να μην επανληφθούν.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες επί του σοβαρού αυτού θέματος και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για συνεργασία, σε ζητήματα που άπτονται των ασφαλών και σωστών συνθηκών εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ».