Επιστρέφει… μισός ο ΠΑΟΚ

55

Να εκμεταλλευτεί το κενό στις υποχρεώσεις (και)του ΠΑΟΚ με τη διακοπή των πρωταθλημάτων θα προσπαθήσει ο Βλάνταν Ίβιτς με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Ο νεαρός κόουτς γνωρίζει ότι θα μπορούσε να είχε νικήσει η ομάδα του τη Βέροια, αν είχε μετρήσει το τέρμα του Περέιρα, αλλά είναι αλήθεια επίσης ότι στην Ημαθία, όπως και κόντρα στην Ξάνθη δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε και θα δουλέψει πάνω στις… ανορθογραφίες που παρουσιάζονται.

Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, αλλά οι συνθήκες δεν θα είναι οι ιδανικές για τον Σέρβο τεχνικό που θα στερηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα σχεδόν τους μισούς του παίκτες και αρκετοί από αυτούς είναι από τα βασικά του «εργαλεία».

Έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδος οι Γιώργος Τζαβέλλας, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Τζιόλης (Ανδρών), Ευθύμης Κουλούρης, Γιάννης Μυστακίδης, Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Γιαννούλης, Αχιλλέας Πούγγουρας (Ελπίδων). Παράλληλα, απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες οι: Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα, Γκόικο Τσίμ.ιροτ και Εβγκέν Σακχόφ.