Ζόρια στον Παναθηναϊκό

86

Η πώληση του Μάρκους Μπεργκ σε ομάδα των Εμιράτων, προκαλεί… ζόρια στον Παναθηναϊκό, που πρέπει να την δικαιολογήσει στους οπαδούς του.

Οι πράσινοι άρχισαν ήδη να διαρρέουν ότι ο ποδοσφαιριστής πήγε εν αγνοία τους στα Εμιράτα και εν αγνοία τους συζητά με την Αλ Άιν, με την οποία αναμένεται αν υπογράψει σήμερα συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις πράσινες διαρροές, η Αλ Άιν θα καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατομυρίων ευρώ, οπότε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Από την άλλη, σύμφωνα με μανατζερικές πηγές, η Αλ Άιν δεν πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα, και το ποσό που θα δώσει για την αγορά του παίκτη, θα είναι πολύ λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση της μέχρι σήμερα ομάδας του.

Το ποια είναι η αλήθεια, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο σενάριο, λογικά θα διαρρεύσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς ο Σουηδός πίεζε για να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι από τα χρήματα που θα πληρώσουν οι Άραβες για την αγορά του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μόνο το 55%. Το 35% ανήκει στο Αμβούργο, ενώ το υπόλοιπο 10% το δικαιούται ο ίδιος ο Σουηδός φορ.