Ματς ορόσημο για τον Ηρακλή!

39

Στην πολυπόθητη νίκη, πρώτη στο Πρωτάθλημα, που θα του προσφέρει την βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται στοχεύει σήμερα (17:15) ο Ηρακλής.

Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται στη Λιβαδειά από την τοπική ομάδα-η οποία προπορεύεται πέντε βαθμών- και θέλουν να… αποδράσουν με το «τρίποντο» που θα τους ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ημίθεος θα παραμείνει καθηλωμένος και στη δίνη των εσωτερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Βλέποντας παράλληλα τους ανταγωνιστές του στην προσπάθεια παραμονής να αυξάνουν και άλλο τη διαφορά.

Μία εμφανώς καλύτερη εν συγκρίσει με την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πλατανιά ομάδα περιμένει να δει και ο Σάββας Παντελίδης. Ο έλληνας τεχνικός δούλεψε πολύ στο διάστημα της διακοπής και περιμένει να δει οι προσπάθειες να αποδίδουν… καρπούς. Ο Ημίθεος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και πιθανή κούραση των γηπεδούχων, μιας και την Τετάρτη αγωνίστηκαν στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Η αποστολή που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά περιλαμβάνει δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά μάλιστα αυτή θεωρείται πλήρης, καθώς ο μοναδικός τραυματίας είναι ο νεαρός Μπαρέττας. Εντός αυτής βρίσκονται οι Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζαμπάζης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περνίς και Περόνε.