Η (μη) συνάντηση και ο Καραβασιλίδης

117

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στον Ηρακλή, Καγιούλης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση βετεράνων ποδοσφαιριστών των κυανόλευκων με τον ίδιο, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Επίσης αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραβασιλίδη και άλλους ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Παίξαμε πολύ καλά και το αξίζαμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα».

Αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση: «Ήταν μια συνάντηση που ήταν να πραγματοποιηθεί χθες στις 20.30 στην Μίκρα. Εγώ ήμουνα «παρών»,  ο μόνος που βρήκα εγώ εκεί ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, περιμέναμε μέχρι τις 21.00, όταν και ο κ.Παπαδόπουλος αποχώρησε καθώς δεν είχε άλλη υπομονή. Εμείς περιμέναμε μέχρι τις 21.20 με τον κ. Νικολαίδη. Στην συνέχεια ο  κ. Ποντίκης ακύρωσε το ραντεβού λέγοντας ότι δεν θα έρθει ο λογιστής που θα ήταν εκπρόσωπος του κ. Δρακόπουλου»

Έχετε μιλήσει με τον κ.Καραβασιλίδη;

«Έχω μιλήσει ναι».

Από εδώ και πέρα τι γίνεται ;

«Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε και να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις και προτάσεις πραγματικού ενδιαφέρον».

Πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο χθεσινό παιχνίδι;

«37 εισιτήρια κόψαμε χθες, δυστυχώς. Μπορεί να είχε περισσότερο κόσμο αλλά αυτό έγραψε η εκκαθάριση»