«Θα πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα ο Ηρακλής»

289

Για επερχόμενο τοπικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  των «κυανόλευκων», Δημήτρης Αδάμου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι πως μπορεί η ομάδα του Παπαδόπουλου να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «sdna.gr»:

«Ο Ηρακλής βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση στην φάση που είναι τώρα, καθώς έχει σημαντικές απουσίες, ενώ υπάρχει η αβεβαιότητα με το διοικητικό το τελευταίο καιρό.

Ωστόσο είναι γεγονός πως ο Ηρακλής στα ντέρμπι τα πηγαίνει καλά και με τον ΠΑΟΚ έχει καλή παράδοση διαχρονικά. Γνωρίζει η ομάδα πως να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια. Υπήρξαν και άλλα χρόνια που η ομάδα είχε προβλήματα αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά και τα κατάφερε. Όπως πέρυσι που πήρε το διπλό με τον Λεοζίνιο» σχολίασε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα, είπε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και δεν υπάρχουν φαβορί. Οι απουσίες που έχει ο Ηρακλής είναι αρκετά σημαντικές, όπως το γεγονός ότι δεν θα παίξει ο Περόνε. Αν το δω προπονητικά, η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο αμυντικά, να είναι πιο σφιχτή στην άμυνα εξαιτίας και των απουσιών. Είναι περιορισμένες οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν από το Νίκο Παπαδόπουλο. Θα πρέπει να παίξει με πιο αμυντικογενές σύστημα και να κυνηγήσει το γκολ στην αντεπίθεση. Αν το κάνει, τότε θεωρώ πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να σκοράρει. Ξαναλέω, μπορεί ο ΠΑΟΚ να φαίνεται το φαβορί, αλλά το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν κοιτάξει κανείς την προϊστορία, θα δει ότι ο Ηρακλής μπορεί και παίρνει αποτελέσματα μέσα στην Τούμπα».

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα διοικητικά της ομάδας, ανέφερε πως:

«Πάντα υπάρχει διάθεση από τον κόσμο και από τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα ώστε να βοηθήσουν. Δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν τα γνωρίζω καλά τα θέματα. Αυτοί που κάνουν τώρα διοίκηση δεν τους γνωρίζω και δεν μπορώ να τους κρίνω. Το μόνο που εύχομαι εγώ, είναι να βρεθεί μια λύση για το καλό του σωματείου μας. Δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση ο Ηρακλής. Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις και προσδοκώ να βγει κάτι καλό για την ομάδα».