Κάμπος: «Μεγάλη νίκη, δική σας δουλειά οι συγκρίσεις με τον Μακ»

106

Ο Τζάλμα Κάμπος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στο μεγάλο διπλό του Δικεφάλου επί της Φιορεντίνα (2-3).

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις και τα γκολ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σύγκριση που γίνεται με τον Μακ.

Αναλυτικά:

Για το αν αυτή ήταν η καλύτερή του βραδιά στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα καλό βράδυ.

Το πιο σημαντικό είναι η νίκη που μας βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αυτό μετράει για μας».

Για το αν η εμφάνισή του τον βοηθά να πάρει αυτοπεποίθηση: «Είναι σημαντικό να βοηθάς την ομάδα σου. Είναι δουλειά μου και να σκοράρω και να δίνω σημαντικές πάσες. Το πιο σημαντικό είναι το να κερδίζουμε…»

Για το ότι κέρδισαν στη Φλωρεντία ενώ έχασαν δυο φορές από την Καραμπάγκ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις. Ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα στον όμιλο».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ: «Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο. Αυτό που θέλουμε σε κάθε ματς είναι η νίκη. Σε άλλα ματς πηγαίνουμε μετά από παιχνίδι που δώσαμε τρεις μέρες νωρίτερα, σε άλλα ματς πηγαίνουμε πιο ξεκούραστοι.

Οι συνθήκες αλλάζουν, ο αντίπαλος αλλάζει και εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε όπως πρέπει. Είμαστε 26-27 παίκτες και όλοι μαζί πρέπει να έχουμε το κίνητρο για έρχονται οι νίκες»

Για την σύγκριση που γίνεται με τον Μακ: «Οι συγκρίσεις είναι δική σας δουλειά, δεν είναι δική μου. Ο Ρόμπερτ Μακ έπαιξε κάποια χρόνια εδώ, εγώ ξεκινάω τώρα».