Καραπαπάς: «Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε»

110

Μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Κωνσταντίνου Καραπαπά, ο Ολυμπιακός απάντησε στο δημοσίευμα της «SUN» για τον ρόλο του Θεόδωρου Γιαννίκου ως επόπτη της Επιτροπής Εξομάλυνσης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο.

Το μήνυμα του στο Facebook αναφέρει:

«Το χυδαίο «σύστημα» Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο. Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.

Οι συνεχόμενοι Ευρωπαικοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα απόο ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας (τύπου Καστρινάκη στην πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, την «SUN») τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαίδης και τα γνωστά σάιτ-βόθροι.

ΥΓ.: Εμείς σαν Ολυμπιακός είμαστε οι πρώτοι που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τον υπόκοσμο και τις συμμορίες που το λυμαίνονται. Διότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την κατάσταση».