Καταδίκη για Ολυμπιακό!

705

Καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό έβγαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικαιώνοντας τον Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε απαγγείλει κατηγορίες σε 35 πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» τον Ιούνιο του 2015.

Όπως αποκάλυψε το SDNA, η τοποθέτηση του Ολυμπιακού μετά την ήττα του από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το 2016 και στρεφόταν, μεταξύ άλλων, και κατά του Γιώργου Ανδρεάδη, οδήγησε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς στην αποστολή εξώδικου και την κατάθεση αγωγής αποζημίωσης για αδικοπραξία μετά συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ισχυρίστηκε πως δεν έχει σχέση με την εν λόγω διαρροή, καθώς δεν δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του, παρόλο που δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα χωρίς την παραμικρή αλλαγή και χωρίς να υπάρξει κίνηση από την ομάδα του Πειραιά για διάψευση.

Το δικαστήριο, τελικά, εξέδωσε καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό, επιδικάζοντας, μάλιστα, και το πλήρες ποσό αποζημίωσης που ζητούσε ο Ανδρεάδης.