Κυριάκος: «Έχετε τελειώσει από το ποδόσφαιρο»

332

Για την κίνηση του Βίκτορα Μητρόπουλου και την προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ, αλλά και για την διαιτησία μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena Fm»:

Αναφορικά με την αλλαγή δεδομένων στην ΕΠΟ: «Είναι αναμενόμενο το σύστημα να κάνει κάποιες κινήσεις αυτοπροστασίας του. Βέβαια με την …ρέντα που έχει τους τελευταίους μήνες, πιθανότατα αυτό που νομίζει ότι είναι υπέρ του, θα επισπεύσει ακόμα πιο πολύ το να φύγει.

Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτή η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο από την πλευρά του κ. Βίκτορα Μητρόπουλου, έγινε με τις ευλογίες του συστήματος της ΕΠΟ, νομίζω ότι απλά με αυτό υπέγραψαν ότι έχουν τελειώσει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περίμεναν όλο αυτό το διάστημα να δουν το πώς διαμορφώνονται οι συσχετισμοί και μόλις είδαν ότι χάνουνε τις εκλογές, έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Το οποίο καίγεται εύκολα».

Αναφορικά με την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη: «Θα περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις γιατί δεν υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει και θα γίνει μια επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την παρέμβαση της ΦΙΦΑ. Η πληροφόρησή μας λέει ότι δεν ανακόπτεται η πορεία εξυγίανσης και η ΦΙΦΑ θα αποφασίσει να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ μέσω μίας προσωρινής διοίκησης. Οι κινήσεις του συστήματος είναι σπασμωδικές και μεγαλώνουν το ρεύμα Γραμμένου».

Για τις τελευταίες δυο διαιτησίες στα παιχνίδια του «δικεφάλου»: «Είχα πει αμέσως μετά το ματς με την Τρίπολη, ότι όταν φωνάζεις συνεχώς κατά τους διαιτητές χάνεις το δίκιο σου. Ήμασταν μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και ήμασταν επιφυλακτικοί από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα μέσα στο ποδόσφαιρο άτομα του συστήματος. Μόλις είδαμε όμως ότι υπάρχει ένα σχέδιο επαναφοράς ανθρώπων που δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ποδόσφαιρο, διαιτητές όπως ο Παπάς, αντιδράσαμε. Τα κραυγαλέα λάθη με την Ξάνθη και στην Βέροια έγιναν μόνο κατά του ΠΑΟΚ και γι’αυτό βγάλαμε και την ανακοίνωση».

Για το αν γίνονται κινήσεις για μεταγραφές τον Γενάρη: Οι μεταγραφές είναι μια συνεχή δουλειά και το σκάουτινγκ, δεν σταματάει ποτέ.

Αναφορικά με όσα έγιναν στο φιλικό με την Παρτιζάν: «Δεν έγινε κάτι καινούργιο, η αδελφοποίηση των φιλάθλων υπάρχει και οι πολύ καλές σχέσεις των δυο ομάδων ισχύουν. Ήταν εντυπωσιακή η φιλοξενία τους, είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας νιώθουν δικούς τους ανθρώπους. 15.000 κόσμος να τραγουδάει ολόκληρα συνθήματα στα Ελληνικά ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Είδα φίλους από το παρελθόν και πραγματικά αισθανθήκαμε σαν να ήμασταν σπίτι μας.

Θα ήταν ευχής έργο αν οι ομάδες συνεργάζονταν σε επίπεδο ακαδημιών όπως είπε και ο κ.Ίλιεφ. Πρόκειται για δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων, πέραν από τα κοινά χρώματα και κοινή θρησκεία υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία στους δυο λαούς. Η Παρτιζάν είναι μια τεράστια σχολή παραγωγής ποδοσφαιριστών»

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει να βγάλει ο ΠΑΟΚ: «Οι μεγάλες ομάδες έτσι θέλουν να ζουν, έτσι είναι τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθει σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Για μας το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να αυξηθεί αυτή η συσπείρωση που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Ο κόσμος ξεκίνησε ξανά να …διψάει για την ομάδα, να θέλει και πάλι να την ακολουθεί παντού, είδαμε αύξηση στα εισιτήρια και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Δεν άξιζε τα δυο άσχημα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα, ήταν καλύτερη και από τους δυο αντιπάλους, είχε να αντιμετωπίσει αντιξοότητες αλλά συνεχίζουμε, ενωμένοι όλοι»

Για το αν θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο Γιώργος Σαββίδης: «Δεν το ξέρω, δεν έχω τέτοια ενημέρωση, αλλά έφτασε ο καιρός, θα φανεί…»