Μακ: «Αυτό με κούρασε…»

610

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία και τη Ζενίτ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος, τόνισε πως είχε κουραστεί στην Ελλάδα, αφού έβλεπε ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός και νέες προκλήσεις για έναν ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπερτ Μακ

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Πάντα πρέπει να αποδείξουμε τις ικανότητες μας στους εαυτούς μας. Στον ΠΑΟΚ έβλεπα ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα. Πλέον έχω μεγαλώσει και ένιωθα πολύ κουρασμένος. Ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και αυτή ήρθε από τη Ζενίτ. Πάντα έλεγα ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις στη Ζενίτ. Είμαι ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και στη συνέχεια».

Για τις διαφορές ΠΑΟΚ-Ζενίτ: «Όλοι ξέρουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ καλό. Μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζενίτ δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις. Η Ζενίτ είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση. Δεν είναι ομάδα για να παίζει στο Europa League, αλλά στο Champions League. Στα τελευταία 4 παιχνίδια έχουμε πετύχει 25 γκολ».