«Ματώνουμε και πληρώνουμε για τον Απόλλωνα»

42

Μήνυμα για την προσπάθεια του Απόλλων Καλαμαριάς και την διοίκηση του Άλεξ Κάλας έστειλε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του συλλόγου Αλέξανδρος Νεράντζης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε σε φίλους της ομάδας:

Όλοι όσοι βρισκόμαστε δίπλα στον Απόλλωνα έχουμε ένα και μοναδικό σκοπό! Και ο σκοπός είναι να γίνει λίγο πιο δυνατός απ’ ότι είναι και με πορεία μόνο ανοδική! Αυτό ισχύει για όλους μας! Για την Διοίκηση του συλλόγου, για τον χρηματοδότη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, για τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και για το υπαλληλικό προσωπικό. Και όλοι μας δεχόμαστε κριτική… Καλοπροαίρετη κριτική και κριτική στήριξη!

Εμείς που ματώνουμε… πληρώνουμε… υπογράφουμε κι ενεργούμε πάντα για την καλή εικόνα του Απόλλωνα, δεχόμαστε την κριτική κι αυτό είναι το σωστό! Την δεχόμαστε, όμως, από τον φίλαθλο του Απόλλωνα που έχει φωνάξει για την ομάδα σε όλα τα γήπεδα της χώρας που έχει κλάψει γι’ αυτήν και που πληρώνει το εισιτήριό του! Κι όχι από ανθρώπους δήθεν Απολλωνιστές, που καπηλεύονται το σύλλογο για την προσωπική τους προβολή… για λίγα likes και μερικά ευρώ… Αυτοί θα μας βρουν απέναντί τους!

Τέλος, να τονίσουμε ότι αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη Κατηγορία κι έπειτα στην πιο μεγάλη Κατηγορία! Και θα δώσει στον Απόλλωνα ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του, όμορφο, λειτουργικό και ζηλευτό!

Σ’ αυτήν τη μεγάλη και σπουδαία προσπάθεια θέλουμε όλους τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας κι εμείς απ’τη μεριά μας συμπλέουμε με όλους όσους με τις πράξεις τους καταδεικνύουν ότι αγαπούν το σύλλογο κι αυστηρά μόνο μ’ αυτού».