«Με αγκάλιασαν στον ΠΑΟΚ»

155

Για τις μέχρι τώρα εμπειρίες από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Βοσνίας με Βέλγιο και Κύπρο, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Γκόικο Τσίμιροτ. 

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην αποστολή της Βοσνίας για τα  δυο παιχνίδια  μίλησε και για την πρώην ομάδα του, Σαράγιεβο.

Αναλυτικά:

«Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά και έτσι μπόρεσα και εγώ να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα.

Οι άνθρωποι στον σύλλογο, αλλά και οι συμπαίκτες μου με «αγκάλιασαν» και με έκαναν να νιώσω πως είμαι χρόνια στην ομάδα. Μιας και ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στο εξωτερικό με βοήθησαν σε πάρα πολλά πράγματα».

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τόνισε:

«Φέτος δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, ενώ ξεκινήσαμε και μείον τρεις βαθμούς. Είμαι σίγουρος όμως πως στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε νίκες».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League δήλωσε:

«Στο Europa League παίξαμε καλά, έχοντας μια ομάδα όπως η Φιορεντίνα για αντίπαλο στον όμιλο μας. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας πόντος που πήραμε στο εντός έδρας παιχνίδια εναντίον τους, ήταν καλοδεχούμενος, παλεύουμε για την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Βοσνία είπε ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη».

Για τους Έλληνες οπαδούς ανέφερε:

«Οι οπαδοί στην Ελλάδα, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σε κάθε παιχνίδι, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Είναι όλοι, ένα με την ομάδα».

Ο Τσίμιροτ δεν ξεχνά την πρώην ομάδα του, την Σαράγεβο, κάτι που φαίνεται και από τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η Σαράγεβο θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Έπαιξα με καλούς παίκτες, κέρδισα τον τίτλο, ήμασταν σε υψηλό επίπεδο και φυσικά, είχαμε τους οπαδούς μας, που χωρίς αυτούς, τίποτα δε θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Συχνά, θυμάμαι εκείνη την εποχή και είναι κάτι που μου λείπει».