«Με εμένα ο ΠΑΟΚ δεν θα αδικείται από την διαιτησία»

838

Για την κίνηση του Βίκτορα Μητρόπουλου που «μπλοκάρει» τις εκλογές της ΕΠΟ μίλησε το μέλος της και πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κασιμάτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο νυν συνεργάτης του Βίκτορα Μητρόπουλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι το νυν εκλογικό σύστημα είναι άδικο αναλύοντας το σκεπτικό της κίνησης τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Libero 107,4»:

«Βλέποντας αυτόν τον εμφύλιο που ήταν έτοιμος να ξεσπάσει και γνωρίζοντας τον νόμο, είπαμε να παρέμβουμε. Δεν ήταν δυνατό να έχουν τις ίδιες ψήφους η ΕΠΣ Μακεδονίας με 220 σωματεία, αλλά και η Ένωση Γρεβενών με τα 30. Θέλαμε ένα πιο δίκαιο σύστημα. Άλλο να γίνουν εκλογές με 100 άτομα και άλλο με 500. Δύσκολα μπορείς να ελέγξεις τους 500. Σκοπός μας ήταν να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και μετά να παραδώσουμε μία πιο σωστή Ομοσπονδία, για να γίνουν εκλογές. Γελούσαν μαζί μας, αλλά τελικά δικαιωθήκαμε εν μέρει…».

Εξηγώντας τα προβλήματα που προέκυψαν με τον ορισμό της διοίκησης, ο Κασιμάτης τόνισε: « Δεν μας ικανοποίησε εξ’ ολοκλήρου η απόφαση γιατί από τη μία δεν διορίστηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και από την άλλη έχουν βάλει πέντε και πέντε εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων. Δεν ξέρω πώς μπορούμε να συνεργαστούμε…».

Ο Κασιμάτης ανέφερε ότι από την πλευρά του μπορεί να εγγυηθεί ότι αν παραμείνει στην ΕΠΟ μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αδικείται(!!) ενώ θυμήθηκε και το παρελθόν: «Κάποτε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσεγγίσαμε την Γιάννα Αγγελοπούλου. Για έναν λόγο δεν καταφέραμε να πετύχουμε συμφωνία και έτσι να μας κάτσει ο πρώτος αριθμός του λαχείου…».