«Μόνο ο Σαββίδης έσπασε αυγά»

282

Το ότι μόνο ο Ιβάν Σαββίδης «έσπασε αυγά» για την  αλλαγή του σκηνικού στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε σε συνέντευξη του ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελής. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena fm»:

Σχετικά με την παρέμβαση του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ανέφερε: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Μητρόπουλου αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ, είναι ένα μπάχαλο. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αλλαγές και βελτιώσεις. Ο κ. Μητρόπουλος ούτε ομάδα έχει αυτή τη στιγμή, ούτε συμφέρον έχει στο ποδόσφαιρο και φαντάζομαι για αυτό απερρίφθη και η προσφυγή του, γιατί και η προσφυγή της Κηφισιάς αντίστοιχη ήταν και προφανώς απερρίφθη γιατί θεωρήθηκε ότι δεν είχε έννομο συμφέρον. Κάποιος έβαλε την Κηφισιά, είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αυτή η κίνηση δεν είναι ειλικρινής, κάτι έχει από πίσω της…

Η διαιτησία είναι ένα τεράστιο κομμάτι, αλλά δεν ξεκινάει και τελειώνει εκεί το ποδόσφαιρο. Έχετε ακούσει εσείς κανένα πλάνο από τον κ. Γραμμένο και τον κ. Ελευθεριάδη; Θα βγει δηλαδή ένας πρόεδρος της ΕΠΟ βάση αυτού; Θα βγει αυτός που θα ελιχθεί πιο καλά και θα τάξει τα περισσότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που βρίσκονται τώρα εκεί πρέπει να φύγουν χθες».

Πρόσθεσε πως: «Ο υπουργός έχει δήξει με ορισμένες κινήσεις ότι θέλει να αλλάξει πράγματα προς το καλύτερο, αλλά δεν είναι ευθύνη της πολιτείας ότι τώρα ανακαλύψαμε ότι το καταστατικό της ΕΠΟ δεν συνάδει με τον νόμο. Χρόνια φωνάζω ότι είναι παράνομη η λειτουργία της ομοσπονδίας γιατί δεν συνάδει το καταστατικό της με τους νόμους του Ελληνικού κράτους».

Για το πως βλέπει τα πράγματα στο χώρου του ποδοσφαίρου, από εδώ και πέρα, ανέφερε:

«Είμαι απαισιόδοξος, για τον μόνο που κρατάω μια θετική επιφύλαξη είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτά που λέει, ο τρόπος που τα λέει αλλά και η διαγωγή του, ότι πήρε δηλαδή μια ομάδα και δεν την κατέβασε στο κύπελλο και τιμωρήθηκε με βαθμούς και χρήματα, δείχνει κάτι. Δεν φτιάχνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά και ο μόνος που έσπασε ήταν ο κ. Σαββίδης».