«Να συμμορφωθεί η ΕΠΟ…»

61
Lisboa, 06/07/2015 - Entrevista a Vítor Pereira, presidente do Conselho de Arbitragem da Federação Portuguesa de Futebol, na sede da FPF em Lisboa. Vitor Pereira (Filipe Amorim/ Global Imagens)

Ο Βίτορ Μανουέλ Περέιρα από την Πορτογαλία, θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής, αφού ανέλαβε με τις ευλογίες της FIFA και τις UEFA τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Diario de Noticias, τόνισε ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να συμμορφωθεί στους κανόνες των FIFA και UEFA και δήλωσε αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί.

«Eλπίζω να τιμήσω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία στην Ελλάδα. Η πρόσκληση και η πρόταση μου ήρθε λόγω της εμπειρίας και του βιογραφικού μου. Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες των FIFA/UEFA και γι’ αυτό με κάλεσαν.

Αποδέχθηκα την πρόταση – πρόκληση. Ήταν μια πρόσκληση που προέκυψε λόγω αυτής της ανάγκης στην ΕΠΟ και η FIFA αποφάσισε να καλέσει έναν αλλοδαπό να ηγηθεί της διαιτησίας.

Είμαι απόλυτα ουδέτερος και θέλω οι φίλαθλοι να αντιληφθούν ότι θα δείξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ουδετερότητα. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω τις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

  • Kostas Tirek

    Πρόσεξε σε ποιό ξενοδοχείο θα πας….Ρώτησε πρώτα αν ο ιδιοκτήτης είναι ΠΑΟΚι….Κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες στην Ελλάδα! Θα σου βγάλουν το όνομα και εχουν και ΤιΒι και εφημερίδες…ούτε η FIFA ούτε η UEFA δεν σε σώζει μετά!