Νεράτζης: «Λίρα εκατό στο οικονομικό ο Κάλας»

64

Στον Arena Fm 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς Αλέξανδρος Νεράτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άλεξ Κάλας, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του ότι στο τέλος οι Πόντιοι θα δικαιωθούν σ΄ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Ορέστη Μένκα.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων είναι μαθημένος στα δύσκολα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόφαση για το -6. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την απόφαση γιατι έχουμε δικιο. Ο συγκεκριμένος παίκτης (Μένκα) έχει και ελληνική ταυτότητα και υπηκοότητα. Είναι από 5 χρονών στην Ελλάδα.

Μίλησα με τους κυρίους Κάλας και Καλαϊτζίδη. Πιστεύουμε όμως στη δικαιοσύνη. Υπάρχει δεδικασμένο στο διαιτητικό δικαστήριο.

Αν δεν ήταν αυτή η ήττα με τον Ορφέα, θα ήμασταν πρώτοι. Εγώ ξέρω ότι οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο κύριος Καλαϊτζίδης. Η ομάδα συνεχίζει μέχρι να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος.

Ο κύριος Κάλας είναι λίρα 100 στο οικονομικό θέμα. Έφτιαξε τα αποδυτήρια, τη σάουνα, το γήπεδο. Αυτό είναι η προσφορά του στον Απόλλωνα, αφού θα μείνουν τα έργα».