Ξανά εκτός ο Τζιμπούρ!

62

Στο γήπεδο επέστρεψαν, μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να μετράει  τέσσερις απουσίες. 

Μέσα σε αυτές και ο Ράφικ Τζιμπούρ,που παρότι αισθάνεται καλύτερα θα συνεχίσει την αποθεραπεία  στο γόνατο για να επανέλθει πλήρως.

Αναλυτικά από την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα, Δευτέρα, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Ανάκογλου (διάταση στο γαστροκνήμιο), Πασχάλη Βουτσιά και Μάρκο Ντούνη (οι δύο τελευταίοι έχουν ενοχλήσεις στο πόδι).

Ο Ράφικ Τζεμπούρ, που εξετάστηκε εκ νέου από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή (να θυμίσουμε ότι προέρχεται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού), αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης μέχρι να ξεπεραστούν οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.

Ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε –για προληπτικούς λόγους- στο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τη Βέροια το προηγούμενο Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, συμμετείχε σήμερα στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».