Ξεχωριστή κίνηση από τον Άρη!

74

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νέο φιλικό με τον Πανθρακικό, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενημερώνοντας παράλληλα την συμμετοχή του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Αλληλεγγύης.

Αναλυτικά από την επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (και η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ για μεθαύριο, Σάββατο (15/10), είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της φιλικής ρεβάνς με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:30).

Ο ΑΡΗΣ στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Αλληλεγγύης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο θα συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο (22/10) στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία την ημέρα εκείνη θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τον ΑΡΗ στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Αλληλεγγύης θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας U-19, ενώ –μεταξύ άλλων- θα συμμετάσχουν η εθνική ομάδα Αστέγων, άλλοι σύλλογοι, διάφοροι φορείς της Θεσσαλονίκης, καθώς και απλός κόσμος.