Οργή για…Μπαρτολίνι στον Ηρακλή!

388

Ο Σέμπα Μπαρτολίνι ήταν η μεγάλη απώλεια για το κέντρο της άμυνας του Ηρακλή στην ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. 

Ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης ωστόσο ανέφερε στον αέρα της πόλης ότι ο Αργεντινός έμεινε εκτός παιχνιδιού επειδή ήταν απλήρωτος και όχι τραυματίας.

Αυτό έφερε την οργισμένη αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Ρουμελιώτη που τόνισε χαρακτηριστικά σε παρέμβαση του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Με έκπληξη και με οργή άκουσα αυτά που ειπώθηκαν προηγουμένως.Είναι ωραίο να κάνουμε ακροαματικότητες, αλλά να μη λοιδορούμε προσωπικότητες. Ο Μπαρτολίνι δεν έχει δείξει τέτοια σημάδια, έχει αποδείξει ποιος είναι. Τον ενδιαφέρει το συμφέρον της ομάδας, του προπονητή, της ιδέας που ονομάζεται Ηρακλής. Έχει πρόβλημα με τη μέση του, έχει οσφυαλγίες. Είχε και με την ΑΕΚ και έπαιξε με ενέσεις. Όλη την εβδομάδα προπονούνταν 10 με 15 λεπτά. Την Παρασκευή δεν έκανε προπόνηση αλλά ήταν στην αποστολή μήπως και έπαιζε. Τελικά δεν έπαιξε γιατί δεν ήθελε κανείς, ούτε οι γιατροί, ούτε ο προπονητής να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του. Δεν είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα μυθεύματα. Πρέπει να ρωτάμε τους γιατρούς και τους προπονητές πριν πούμε κάτι γιατί τότε μιλάμε για δημοσιογραφική αλητεία. Δε γίνεται να λέμε ό, τι θέλουμε. Το παιδί υποφέρει τόσο καιρό», και συνέχισε:

«Ας ρωτήσουν τους γιατρούς. Εγώ είμαι κάθε μέρα με το αγωνιστικό τμήμα. Βλέπω τον Μπαρτολίνι και όλα τα παιδιά, και έβλεπα τους μορφασμούς πόνου. Σφάδαζε με την ΑΕΚ. Πρέπει να επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες πριν πούμε κάτι».

Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι τονίζοντας: « Είναι ένας αθλητής υπόδειγμα, άψογος χαρακτήρας, διαμάντι πραγματικά».