Ο ένας φεύγει, ο άλλος υποσχέθηκε…

349

Ραφίκ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκερά. Οι μεταγραφές τους στον Άρη… διαφημίστηκαν και προκάλεσαν αίσθηση. Ιδιαίτερα του πρώτου, όταν κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαν να τον… ψήσουν οι «κίτρινοι» να παίξει στην Football League.

Ό,τι αρχίζει ωραία, πολλές φορές όμως, έχει και… πόνο και προς τα εκεί οδεύουν οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών, αν και για τον Τζεμπούρ θα πρέπει να κρατήσουμε μία «πισινή».

Αμφότεροι απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας εδώ και δώδεκα μέρες. Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης αναφέρει ότι ο Μπουγκέρα υποφέρει από τροφική δηλητηρίαση, ενώ ο Τζεμπούρ έχει ένα χτύπημα στο γόνατο.

Για τον πρώτο είναι πλέον ξεκάθαρο πως είναι… φευγάτος. Σήμερα το πρωί υπήρξε μία φημολογία ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι, ενώ αργότερα «κυκλοφόρησε» πως επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει μέρες να εμφανιστεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, γεγονός που καταδεικνύει ότι πιθανότατα έχει φύγει. Πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση από την ομάδα, δηλαδή ο τρόπος που θα λυθεί το συμβόλαιό του. Αν θα γίνει με τον καλό (συναινετικό διαζύγιο) ή τον κακό (προσφυγή στη FIFA) τρόπο. Επίσης αναμένουμε να διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο Μπουγκερά αποφάσισε να φύγει.

Περίεργα είναι τα πράγματα και με τον Τζεμπούρ, για τον οποίο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με οπαδό του Άρη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό. Για την ακρίβεια τον γρονθοκόπησε. Ο 32χρονος επιθετικός έχει εξεταστεί από τον γιατρό του Άρη και όντως υπάρχει χτύπημα στο γόνατο. Ωστόσο ο Τζεμπούρ δεν πηγαίνει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας για την αποθεραπεία του, ενώ άσχημη εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του από χθεσινό δείπνο της ομάδας. Είναι προφανές πως και με αυτόν κάτι… τρέχει, αν και ο ίδιος σήμερα φέρεται να υποσχέθηκε πως αύριο θα πάει στην προπόνηση.

Η δική του περίτπωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό, ενώ θέμα οικονομικό δε φαίνεται να υπάρχει, καθώς ήδη έχει πληρωθεί περίπου 60.000 ευρώ από το συμβόλαιό του.