Ο Ασπρόμαυρος «Mister Monopoly» (pics)

39

Με αφορμή την κυκλοφορία της Monopoly “ΠΑΟΚ 90 Χρόνια” , ο Mr. Monopoly επισκέφθηκε τα επίσημα καταστήματα του Δικεφάλου, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας και υπέγραψε τ’ αντίτυπα που πωλήθηκαν.

 Ξεχάστε το κλασικό ταμπλό και τις οδούς που κυνηγούσατε εναγωνίως να αποκτήσετε για να χτίσετε την δική σας δυναστεία. Πλέον οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν την δυνατότητα να βάλουν ΠΑΟΚτσήδικο χαρακτήρα σε μία από τις αγαπημένες τους παρεΐστικες  συνήθειες, μέσα από μία συλλεκτική έκδοση του δημοφιλούς και ιστορικού παιχνιδιού, το οποίο ντύθηκε στα Ασπρόμαυρα.

Η Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια» είναι διαθέσιμη από τα καταστήματα του Δικεφάλου και οι δύο εταιρείες το γιόρτασαν με εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους πελάτες των καταστημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μr. Monopoly την Κυριακή βρέθηκε στην οικογενειακή κερκίδα της Τούμπας, έπαιξε για πολύ ώρα με τους μικρούς ΠΑΟΚτσήδες και μοίρασε δώρα. Τη Δευτέρα (07.12) η γνώριμη φιγούρα με το χαρακτηριστικό μουστάκι επισκέφτηκε τα καταστήματα του ΠΑΟΚ.

«Σε μία εποχή που τα Social Media και η τεχνολογία τείνουν να εξαλείψουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ παράλληλα αποξενώνουν τους ανθρώπους, η Monopoly αντιστέκεται και ψάχνει τρόπους να αυξήσει την δημοτικότητά της, αλλά και να φέρει τον κόσμο σε επαφή με το κλασικό παιχνίδι. Άλλωστε η διαδραστικότητα που δημιουργεί η κάθε παρτίδα και ο χαβαλές είναι αναντικατάστατα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Monopoly στα Βαλκάνια, Λάζαρ Βούκοβιτς, ο οποίος μίλησε στο paokfc.gr για την νέα συνεργασία της εταιρείας με τον Δικέφαλο. «Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος για τον οποίο δείχνουμε έντονο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάποια αντίστοιχη συνεργασία» , δήλωσε, για να καταλήξει λέγοντας ότι «ο ΠΑΟΚ είναι μία εταιρεία και ένα brand το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις. Είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη δυναμική, πιστούς οπαδούς, ένδοξη ιστορία και μοντέρνο προσανατολισμό, έτσι αποφασίσαμε ότι είναι η κατάλληλη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας για να δημιουργήσει την δική της Monopoly» .

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ

πηγή:paokfc.gr