Ο Μαλεζάς, ο Λέοβατς και ο… Σαββίδης

200

Προπόνηση, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες ο Μαλεζάς θα υποβληθεί αργότερα σε μαγνητική, για τον Λέοβατς δεν υπάρχει ανησυχία, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Πέλκας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η πρώτη… αποστολή τελείωσε. Τώρα ο ΠΑΟΚ οφείλει να ετοιμαστεί για τη δεύτερη που τον φέρνει αντιμέτωπο με την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Καραμπάγκ.

Η επομένη του αγώνα με τον Ηρακλή βρήκε τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με αερόβιες προσαρμογές.

Ο Στέλιος Μαλεζάς που υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής, θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (17.10) σε μαγνητική τομογραφία. Το ενθαρρυντικό είναι πως η κλινική του εικόνα μία μέρα μετά τον τραυματισμό ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με ειδική θεραπευτική αγωγή και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει δίχως πρόβλημα στις προπονήσεις. Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς από την Τρίτη (18.10) θα τεθεί και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης που ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του.

Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, βγήκε εκτός του τελευταίου μέρους της προπόνησης και την Τρίτη (18.10) αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και για πρώτη φορά βγήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει ειδικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης.Την Τρίτη (18.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 12:00.