«Ο ΠΑΟΚ τα χάλασε όλα…»

3028

Ο Πάουλο Σόουζα έπλεξε το εγκώμιο των ακραίων του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε λόγο για έλλειψη τύχης της Φιορεντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι: “Ήταν ένα περίεργο ματς για εμάς, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και ξέραμε από την αρχή ότι θα υποφέραμε στις αντεπιθέσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ακραίους και μας έβαλαν δύσκολα. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, συνεχίσαμε την προσπάθεια μας, προσπαθήσαμε για το γκολ, είχαμε ευκαιρίες αλλά το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ τα χάλασε όλα”.

Για το αν περίμενε έτσι το παιχνίδι: “Η ομάδα μου κατέβηκε σε αυτό το ματς με τους βασικούς σχεδόν. Το πρώτο 30λεπτο δεν ήταν καλό. Ο ρυθμός μετά ανέβηκε, ήμασταν άτυχοι στην αρχή, κόντρα σε μία ομάδα που αμυνόταν πολύ καλά. Δημιουργήσαμε κόντρα σε έναν τοίχο, αναγκαστήκαμε να παίξουμε γρήγορα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό χάθηκε το παιχνίδι”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Ασφαλώς η οργάνωση της άμυνας του ΠΑΟΚ είναι ένα αβαντάζ. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο πολύ καλά εξτρέμ στο 1 εναντίον 1. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και όλα αυτά μας έφεραν εδώ”.

Για τον Μπερναρντέσκι: “Εγώ δεν είμαι υποκριτής, λέω πάντα την αλήθεια και είμαι ειλικρινής. Αυτά που είπα, τα είχα πει και πέρυσι οπότε δεν θέλω να μιλήσω και πάλι για αυτό”.