Οι «αφανείς ήρωες» του τελικού

208

Τα φώτα δεν πέφτουν ποτέ πάνω τους, αλλά είναι η «ψυχή» κάθε ομάδας. Οι αφανείς ήρωες των αποδυτηρίων, στην συγκεκριμένη περίπτωση της Τούμπας, που φροντίζουν για τα πάντα. Από την αποθεραπεία μέχρι το ντύσιμο των ποδοσφαιριστών.

Η συγκεκριμένη «ομάδα» του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη στιγμή και η δουλειά είναι στο φόρτε της, παρότι για δύο ημέρες δεν υπάρχουν προπονήσεις. Οι προετοιμασίες για το ΟΑΚΑ έχουν ξεκινήσει ενόψει του μεγάλου τελικού το ερχόμενο Σάββατο. Και για κάποιους, όπως ο Βαλάντης Βαρλάμης, θα είναι ο τρίτος τελικός κυπέλλου, μετά το 2001 και το 2003.

Στη φωτογραφία βλέπετε τους «αφανείς ήρωες της Τούμπας» μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα στα αποδυτήρια. Από αριστερά: Σάκης Σαραπάνης (φροντιστής), Ακης Καπούλας (φυσιοθεραπευτής), Βαλάντης Βαρλάμης (φροντιστής), Κώστας Μιχαηλίδης (φυσιοθεραπευτής) και Ανέστης Κουτσουλιώτης (φροντιστής).

  • Mantzas Vasilis

    Eδώ , εκτός των “αφανών” , πολλά συγχαριτήρια στον Γιώργο Τζαβέλλα

    και τον Σταύρο Σουντουλίδη, που ναι μεν “αυτονόητο” , αλλά πολοί δεν ασχολουνται!
    Υ.Γ. Από το 1964 σε αυτά τα αποδυτήρια, γνώρισα όλα τα “παιδιά” και από αυτά τον Σάκη τον Σαραπάνη! Θα τους γνωρίσω όλους από κοντα ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!