Οι Γάλλοι για Μολό, ο ΠΑΟΚ για Βέλλιο

14

Το θέμα του Γιοάν Μολό παραμένει ανοικτό, ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στην Τούμπα με τους δικούς του όρους, όπως έγραψε το Thessports, αλλά ούτε στη Γαλλία γνωρίζουν πως ακριβώς έχει το θέμα του…

Η εφημερίδα Daily Progress αναφέρει το γεγονός των επαφών ανάμεσα στην ομάδα του Μολό και τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως κλειδί στην υπόθεση, όπως και τα προηγούμενα, χρόνια είναι ο πρόεδρος της Νανσί, ενώ η γαλλική έκδοση του GOAL.COM επισημαίνει πως ο Μολό δεν είναι πλέον στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ για την Σεντ Ετιέν.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο άρθρο (ΕΔΩ) η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε αυτόματα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να διατηρήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η ρήτρα αγοράς που θέλει να βάλει στον δανεισμό του Μολό η Νανσί αποτελεί ένα από τα σημεία τριβής και με τον ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα από την Ολλανδία να προσπαθεί εντός των επόμενων ωρών να ρίξει τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας στα πλαίσια που θέλει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, ορίζοντας ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά με τίποτα τις 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει ξανά θέμα Απόστολου Βέλλιου, το όνομα του οποίου επανέρχεται στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εβερτον στις αρχές Ιουνίου, εκείνες τις ημέρες είχε γραφτεί πως ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ κι όσο δεν βρίσκει ομάδα ίσως τελικά προκύψει «γάμος» με τον ΠΑΟΚ.