Παπαδόπουλος: «Κομμάτι της ζωής μου ο Ηρακλής αλλά…έσκασα»

111

Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Νίκος Παπαδόπουλος έγραψε με δηλώσεις του τον επίλογο μετά από παρουσία δυόμιση χρόνων στην Μίκρα και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά: «Είναι μια πραγματικά δύσκολη μέρα, έχω πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση εδώ και αρκετό καιρό και προσπάθησα να το κρατήσω μακριά από την ομάδα για να παίξει απερίσπαστη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, έδωσα τα πάντα, άλλα κάποια στιγμή, σκας. Είναι πολλά πράγματά, έχω εξηγήσει στον Καγιούλη το τι χρειάζεται η ομάδα αλλά έχει χαθεί ο σεβασμός σε αρκετά θέματα. Πίστευα αυτοί που ήρθαν θα βοηθήσουν αλλά δεν έγινε έτσι. Ο Ηρακλής είναι το δεύτερο σπίτι μου, είναι δύσκολες οι στιγμές».

Ενώ συνέχισε: «Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το πως έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο προσπάθησα να το αποτρέψω αλλά δεν υπήρξε λογική σε πολλά πράγματα λειτουργούσα πολλές φορές αν πυροσβέστης αλλά έχω και τα όριά μου

Για το αν θα ξαναγυρίσει κάποια στιγμή: «Ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ζωής μου. Προσπάθησα να βοηθήσω σε πολλούς τομείς. Εύχομαι να έρθω σε καλύτερες συνθήκες στην ομάδα.Είναι δύσκολα αυτά τα νέα παιδιά να βοηθηθούν. Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει, έχω εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζω ο επόμενος προπονητής να βοηθήσει.»

Για την επόμενη μέρα και τη λύση που ψάχνουν οι βετεράνοι: «Δεν ξέρω ποια είναι οι λύση Εγώ θα πω είναι πως είναι τρελό αυτή η ομάδα από τη Football League pου την ζήλευαν όλοι έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο κα διεκδίκησε είσοδο στα πλέι οφ παρότι δεν ήταν στους στόχους, να φτάσει σε αυτό το σημείο . Είναι κατόρθωμα το πώς έγιναν τόσα πολλά λάθη».