Πιθανή η σέντρα το Σαββατοκύριακο!

104

Ενώ είχε εξαγγελθεί ότι τα πρωταθλήματα θα διακοπούν μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φαίνεται πως αλλάζει γνώμη.

Όπως μεταφέρθηκε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε επικοινωνία που είχε μαζί με τον επιτετραμμένο της FIFΑ, μεταφέρθηκε ότι μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ. Κάτι που σημαίνει ότι κατά 99,9% θα διεξαχθεί κανονικά αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Παρά το ότι η ανακοίνωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ την ημέρα του περιστατικού, ανέφερε πως αποφασίστηκε «η αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος φέρεται να αποτελεί επιθυμία και της κυβέρνησης. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνεται, αν ευσταθεί η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Κουτσοκούμνη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης του ζήτησε να γίνουν αγώνες το προσεχές Σ/Κ.