Πλάνο χωρίς «Λέο» για Τούμπα!

75

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει να λύσει…εξίσωση προκειμένου να καταρτίσει την ενδεκάδα. 

Στα μεσοεπιθετικά προβλήματα των απουσιών των Περόνε, Λουκίνα προστέθηκε και ο πονοκέφαλος του αμφίβολου Λεοζίνιο, στο μυαλό του 45χρονου τεχνικού.

Ο Βραζιλιάνος σκόρερ της περσινής νίκης των «κυανολεύκων» στο ίδιο γήπεδο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρότι δεν είναι έτοιμος με τις ελπίδες συμμετοχής του στον αγώνα να μην είναι μαζί του.

Αυτό υποχρεώνει τον Παπαδόπουλο να τροποποιήσει εκ νέου τα πλάνα του για την ενδεκάδα, με  τον Πασά να μετατοπίζεται στην θέση του Βραζιλιάνου, αντί για την κορυφή της επίθεσης όπως προοριζόταν.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χουάντερσον, με το δεξί άκρο της άμυνας να καλύπτεται από τον Κυριακίδη. Στα στόπερ θα τοποθετηθούν οι Ζιαμπάρης και Μπαρτολίνι ενώ στα αριστερά τους θα βρίσκεται ο Σαραμαντάς.

Στο κέντρο την «μάχη» φαίνεται να κερδίζουν οι Ιντζόγλου και Ρούσος με τον Πασά να έχει τον ρόλο του Αντι-Λεοζίνιο.

Στα δεξιά της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μοντέιρο και στα αριστερά ο…μπακ Κούρος. Μοναδικός προωθημένος αναμένεται να είναι ο νεαρός Λάμπρου.