«Ποιος είναι και τι κάνει ο Καγιούλης;»

79

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα συμμετάσχει σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην ΠΑΕ, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάσταση στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ποιοι είναι αυτοί; Ποια είναι η εταιρία τους; Δεν ήρθε καιρός να μας πούνε; Εμείς είπαμε να μας πούνε πόσα χρωστά ο Ηρακλής να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά ο κ. Παπαθανασάκης θέλει να υπογράψουμε χαρτί και να πάρει 1 εκ. ευρώ πριν καν αρχίσει ο έλεγχος .

Αν αναλάβουμε εμείς ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα έρθει στο γήπεδο. Θα πουλήσουμε 3.000-4.000 διαρκείας. Αυτά είναι 400.000 ευρώ και καλύπτεται ένα μεγάλο κομμάτι».

Για το τι κάνει ο κ.Καγιούλης στον Ηρακλή: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι ο Καγιούλης και τι κάνει. Μάλλον είναι ένας άνθρωπος του Παπαθανασάκη που διαχειρίζεται την ομάδα επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στην Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και σαν μάνατζερ παικτών να διακινήσει παίκτες μέσω του Ηρακλή».

Για την ομάδα μπάσκετ και την ήττα από τον Πανιώνιο: «Εγώ πιστεύω πως δεν θα χρειαστούμε καν νίκη με οκτώ πόντους στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Πανιώνιο. Με μια νίκη θα είμαστε πάνω. Ο Πανιώνιος δεν έχει παίξει σε δύσκολες έδρας όπως εμείς. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί, κάναμε αρκετά λάθη και ήμασταν άστοχοι. Και η διαιτησία πάντως έπαιξε τον ρόλο της. Μόλις πλησιάζαμε έδιναν κάποια ανύπαρκτα σφυρίγματα. Αλλά το ξαναλέω: Πρώτα από όλα φταίμε εμείς. Πρέπει να παίζουμε πάντα καλά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες αλλά και την διαιτησία».