Προπόνηση με φίλους και γνωστούς…

61

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ ενόψει της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (08.10 20:30) κόντρα στην Παρτιζάν. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ από το αεροδρόμιο πήγαν απευθείας στο γήπεδο προκειμένου να προπονηθούν με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος έκανε λαμπρή καριέρα με την φανέλα της Παρτιζάν έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπατριώτες του, όπως και όλοι οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Την αποστολή περίμενε ο Ίβιτσα Ίλιεφ, που είναι τεχνικός διευθυντής των Παρτιζάνων και τα είπε τόσο με τον Ίβιτς όσο και με τους πρώην συμπαίκτες του Μαλεζά και Αθανασιάδη, αλλά και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης εστιάστηκε κυρίως στην κυκλοφορία μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις, αλλά και εξάσκηση στα τελειώματα με τον Βλάνταν Ίβιτς να…θυμάται τα παλιά και να βγάζει ο ίδιος τις σέντρες στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά το ταξίδι και την προπόνηση σε χειμωνιάτικες συνθήκες, ο Δικέφαλος κατέλυσε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση πριν τη μέρα του αγώνα.

Πηγή: paokfc.gr