Πρόβλημα ο Κλάους, έξω ο Κοροβέσης

100

Ελέω πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, κι έτσι ακριβώς έγινε και σήμερα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει στο… κεφάλι του δύο επιπλέον προβλήματα. Πρόκειται για τους Αθανασιάδη και Κοροβέση, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα Play Offs. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στις μέρες που απομένουν μέχρι το πρώτο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει τη θέση που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στη Super League προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του γύρω από την αγωνιστική προσέγγιση και την τακτική συμπεριφορά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε προληπτικά ο Νίκος Κοροβέσης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε αιμάτωμα στο δάκτυλο του ποδιού που τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Μάρκος Βελλίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Μάριν Λέοβατς πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποκατάστασης με μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Τη Μ. Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.