«Πόρτα» Παναθηναϊκού στη NOVA!

156

Σε μια κίνηση που αναμένεται να φέρει ντόμινο εξελίξεων προχωράει ο Γιάννης Αλαφούζος εν όψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet Πάνο Παπαδόπουλο ότι δεν θα επιτρέψει τη μετάδοση του αγώνα αν το συνδρομητικό κανάλι επιμείνει στην πολιτική της ενεργοποίησης ρητρών και μη καταβολής οφειλόμενων χρημάτων στις ΠΑΕ. Φυσικά πριν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είχε προηγηθεί τηλεφώνημα, όπου διαπιστώθηκε η σκληρή στάση της NOVA στο θέμα των ρητρών.

Ο κ. Αλαφούζος είπε στον κ. Παπαδόπουλο ότι οι ομάδες της Super League δεν φέρουν ευθύνη για καμία από τις δύο περιπτώσεις στις οποίες δεν διεξήχθησαν αγώνες πρωταθλήματος, καθώς η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών ήταν απόφαση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή και η δεύτερη (μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα) απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τη ΝΟVA να προχωρήσει στην καταβολή των οφειλόμενων (σύμφωνα με πηγές της Λίγκας αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ) και ξεκαθάρισε στον κ. Παπαδόπουλο πως αν δεν συμβεί άμεσα αυτό, την επόμενη Κυριακή οι θύρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι κλειστές για τα συνεργεία του συνδρομητικού καναλιού.