Σαββίδης: «44 εκατομμύρια και ομάδα δεν κάναμε»

20

Έντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας παρά την επένδυσή του η οποία έχει ξεπεράσει στα 40 εκατ.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Η επένδυση που κάνουμε δεν είναι ανάλογη με τα αποτελέσματα της ομάδας. Διέθεσα 44 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μπάτζετ, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στους συνεργάτες του και συνέχισε σχολιάζοντας τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα:

«Απορώ για τους τραυματισμούς, πρέπει να το δούμε, τι γίνεται και να λάβουμε άμεσα μέτρα. Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι».

Από την πλευρά του ο Νίκος Βεζυρτζής απευθύνθηκε στα μέλη του ΔΣ τονίζοντας: «Έχω συγκεκριμένες σκέψεις που θέλω να υλοποιήσω. Θα τις μεταφέρω στον μεγαλομέτοχο γιατί ο στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις».

  • Pendejo

    44 υπεύθυνους αγωνιστικού, μηδενικό αγωνιστικά, 44 υπεύθυνους σκάουτινγκ, μηδενικά παίκτες έρχονται, 44 υπευθύνους επικοινωνίας, επικοινωνία μηδέν, 44 μεταγραφές “εκατομμυρίου” δήθεν, 11άδα δεν συμπληρώνεται, 44 εκατομμύρια έβαλες…. καλά… κι εγώ λέω ότι υπάρχει ο Αη-Βασίλης.
    Μόνο 44 βαθμούς πίσω θα είμαστε κάθε χρόνο. Αυτό είναι εγγύηση.

  • Antonis Paokara Tsoyrelas

    Όταν μιλάει ο Ιβάν Σαββίδης και ο Βεζυρτζής οι υπόλοιποι πρέπει να βγάζουν τον σκασμό