«Στα ασπρόμαυρα τα καλύτερα μου χρόνια»

57

Ένα από τα πρόσωπα που «συνδέουν» ΠΑΟΚ και Παρτιζάν είναι ο Ζβόνιμιρ  Βούκιτς. Ο παλαίμαχος, πλέον, μεσοεπιθετικός φόρεσε και τις δυο «ασπρόμαυρες» φανέλες, τονίζοντας ότι με αυτές πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο επίσημο site της Παρτιζάν:

Για την παρουσία του στην Παρτιζάν: «Πέρασα έξι χρόνια στην αγαπημένη μου Παρτιζάν, απλά δεν υπάρχουν λόγια, δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου, επειδή ήταν η πραγματοποίηση των ονείρων μου. Αν θα πρέπει να ξεχωρίσω μια σεζόν και έναν αγώνα, αυτά θα ήταν το 2003, όταν ήμουν ο καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ και το 2011, όταν νίκησαμε τον Ερυθρό Αστέρα 2-0 και υπέγραψα το φύλλο αγώνα ως αρχηγός. Ωστόσο, κάθε σεζόν μου με την Παρτιζάν είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Παρτιζάν και στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα υπέροχες στιγμές, έπαιξα μεγάλος και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για έναν παίκτη και μεγαλύτερο κίνητρο από το ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει το όνομα σου. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σαν τους Grobari, το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και η ενέργεια τους είναι πρωτοφανής. Για αυτό ανυπομονώ για το ματς το Σάββατο να νιώσω ξανά αυτό το αίσθημα… αδελφοσύνης και φιλίας, το ίδιο χρώμα και το ίδιο πάθος».

Για τον Σάσα Ίλιτς: «Τώρα τρέχει περισσότερο. Είναι ένας θρύλος για την Παρτιζάν. Ένας ολοκληρωμένος παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κάποιος που ήταν πάντα θετική επίδραση για τους άλλους και έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του, υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον «Σάλε»».