Στα… χαρακώματα στον Ηρακλή

62

Σε διαρκή και… λυσσαλέα έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες η κόντρα που υπάρχει μεταξύ του κόσμου, του Ερασιτέχνη Ηρακλή και της διοίκησης της ΠΑΕ.

Των ανθρώπων εν πάση περιπτώσει που βρίσκονται σε αυτήν και συγκεκριμένα τον Νίκο Καγιούλη που ηγείται και ασκεί διοίκηση. Εστω και αν δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο. Τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και η απόλυση του υπευθύνου Ασφαλείας, Μάκη Σαρλή δυναμίτισαν περισσότερο την τεταμένη έτσι και αλλιώς ατμόσφαιρα. Το νέο… επεισόδιο αφορά την έξωση που προανήγγειλε ο Γυμναστικός Σύλλογος από τη Μίκρα και τους Χορτατζήδες και είναι προγραμματισμένη ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Στις 7, όταν και υπάρχει το κάλεσμα σε όλον τον κόσμο της ομάδας, παράγοντες και φορείς για να συζητηθούν οι εξελίξεις και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Το τελευταίο άλλωστε είναι και το πιο σημαντικό.

Σε διαφορετική περίπτωση και όσο παραμένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης ως μεγαλομέτοχος νομοτελειακά θα επέλθει η διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι εξάλλου ο άνθρωπος-κλειδί στις διοικητικές εξελίξεις και από αυτόν εξαρτάται η αγοραπωλησία της ΠΑΕ.